Vi söker 1st  grävmaskinister för olika uppdrag och arbetsuppgifter. Vi ser att just du är flexibel maskinist och anläggare som är självständig och intresserad av yrket. Vi ser Dig som har minst 3-5 års yrkeserfarenhet inom markentreprenader och behärskar grunderna inom anläggning. Vi ser gärna att du har yrkesbevis och B körkort. Bil tillhandahålles enligt ök. 

Vi söker 1 anläggare för olika uppdrag och arbetsuppgifter. Vi ser att just du är flexibel anläggare som är självständig och intresserad av yrket. Vi ser Dig som har minst 4-5 års yrkeserfarenhet inom markentreprenader och behärskar grunderna inom anläggning. Vi ser gärna att du har B körkort. Bil tillhandahålles enligt ök. 

Vi söker 2 trädgårdsskötare 1:a April - 30:e September för säsongsarbete inom olika uppdrag och arbetsuppgifter. Vi ser att just du är flexibel trädgårdsskötare som är självständig och intresserad av yrket. Vi ser Dig som har minst 4-5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har B körkort. Bil tillhandahålles enligt ök. 

Merit. C-kort

Cv skickas till/ Nicklas@gssonsel.se 

Med vänliga hälsningar/

VD Nicklas Gustavsson

 

 


IMG_0267.JPG